Kies uit 413 prachtige vakanties

ideal visa card
truspilot

Over ons

Wij vertellen jou graag iets meer!

Ons team

Reisknaller.nl beschikt over een team van experts in de reisbranche, van jonge gedreven medewerkers, afgestudeerde studenten tot gedreven ondernemers met ervaring in verschillende branches.

Door de diversiteit in ervaringen en kennis is Reisknaller.nl voor iedereen toegankelijk maar vooral gebruiksvriendelijk. Voor ons is innovatie een motivatie!

Onze passie is de tevredenheid van onze klanten. Iedere dag doen wij als team ons best om voor jou de beste bestemming te zoeken en de beste deals te vinden. Met kwaliteit en service onderscheiden wij ons dan ook van andere aanbieders. En natuurlijk, onze naam zegt het al, super reizen voor knalprijzen!  

Wij vinden dat jouw vakantie relaxed moet zijn, met een ontsnapping uit het dagelijkse leven! Heb je vragen, dan kan je altijd even kijken onder de button veelgestelde vragen. Ook buiten werktijden willen wij al jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Mocht je vragen hebben kun je 24 uur per dag een email sturen naar contact@reisknaller.nl. Ons streven is om je binnen 24 uur een antwoord te geven.

Ik wens je heel veel plezier bij het selecteren van jouw reis op reisknaller.nl
Want jouw reisplezier begint nu! 

 

 

Waarom de Reisknaller?

Met zorg samengesteld

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken, Door de directe samenwerking en onze jarenlange ervaring kennen wij de mooiste plekjes overal ter wereld. Strandvakanties, stedentrips, single reizen, wintersport. Wanneer jij het naar je zin hebt dan zijn wij tevreden, dat is onze zorg.

Keuze uit mooie reizen

Reisknaller heeft veel contacten over de hele wereld, duizenden reizen naar jouw favoriete bestemming, dat is wat wij bieden, hotels waar je met eigen auto of met de door geselecteerde airlines all around the world kan gaan. Een stedentrip in een hip design hotel tot een heerlijke vakantie in een all inclusive resort, een sportieve wintersport vakantie of winterbrekende zomerzon, je vindt het bij reisknaller.nl

Veilig betalen met iDEAL

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal. U betaalt ermee in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank of uw bank app. Dat is betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Als uw bank iDEAL aanbiedt, kunt u er direct mee betalen. U hoeft zich niet te registreren, niets te downloaden en ook geen account aan te maken om met iDEAL te betalen.