Kies uit 413 prachtige vakanties

ideal visa card
truspilot

Contact

Stel je vragen aan onze reisadviseurs!

Contact

Het Team van Reisknaller.nl staat de gehele week voor zijn Vakantiegangers klaar. Om zo goed mogelijk onze klanten te woord te kunnen staan hebben wij ruime openingstijden. Als u vragen heeft over uw vakantie, hulp nodig heeft met het boeken van een reis of hulp nodig heeft vanaf uw vakantiebestemming kunnen wij direct uw vragen beantwoorden of wijzigingen doorvoeren.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag, zondag: 09:00 - 17:30

Let op: Op feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken.

Wilt u ons bereiken via de telefoon? Bel dan het nummer 085-001 2096. U zal in contact komen met een van onze ervaren reisadviseurs.

Ons bereiken via de email?

Onze reisadviseurs zijn bereikbaar via contact@reisknaller.nl hier kunt u terecht met al uw vragen. Ook kunt u uw vragen hieronder in het contactformulier verzenden, wij zullen dan antwoorden op uw e mailadres. Reisknaller.nl streeft ernaar om binnen 48 uur antwoord te geven op mail.

Ons bereiken buiten de openingstijden?

  • U kunt 24 uur per dag ons een mail sturen naar contact@reisknaller.nl. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te antwoorden op uw mail.

  • Bekijk onze veelgestelde vragen om zo snel antwoord te krijgen op uw vraag.

  • Spoedvragen tijdens uw vakantie of op de dag van uw vertrek? Bel dan het noodnummer op uw reisdocumenten.

 

 

Schoener 18
2401 MT, Alphen aan den Rijn
085 - 001 2096
contact@reisknaller.nl
KVK: 75495392
BTW: NL227022385B02

 

Waarom de Reisknaller?

Met zorg samengesteld

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken, Door de directe samenwerking en onze jarenlange ervaring kennen wij de mooiste plekjes overal ter wereld. Strandvakanties, stedentrips, single reizen, wintersport. Wanneer jij het naar je zin hebt dan zijn wij tevreden, dat is onze zorg.

Keuze uit mooie reizen

Reisknaller heeft veel contacten over de hele wereld, duizenden reizen naar jouw favoriete bestemming, dat is wat wij bieden, hotels waar je met eigen auto of met de door geselecteerde airlines all around the world kan gaan. Een stedentrip in een hip design hotel tot een heerlijke vakantie in een all inclusive resort, een sportieve wintersport vakantie of winterbrekende zomerzon, je vindt het bij reisknaller.nl

Veilig betalen met iDEAL

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal. U betaalt ermee in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank of uw bank app. Dat is betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Als uw bank iDEAL aanbiedt, kunt u er direct mee betalen. U hoeft zich niet te registreren, niets te downloaden en ook geen account aan te maken om met iDEAL te betalen.