Kies uit 413 prachtige vakanties

ideal visa card
truspilot

Betaalmogelijkheden

Wij maken betalen voor jou zo makkelijk mogelijk

Betaalmogelijkheden

Omdat Reisknaller.nl het voor jou zo makkelijk mogelijk wilt maken accepteren wij heel veel betaalmogelijkheden, om zo het boeken van een reis/vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. 

Heeft Reisknaller.nl een veilige betaalomgeving?

Reisknaller.nl maakt gebruik van een veilige internetomgeving wanneer je begint met het betalen van jou reis. Zo krijgen andere niet de kans om stiekem mee te kijken in jouw gegevens. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Iedere klant van Reisknaller.nl die een reisboekt komt in iedere internetbrowser in een beveiligde betaalomgeving.

 

Waarom de Reisknaller?

Met zorg samengesteld

De mooiste reizen hebben wij voor je samengesteld. Wij selecteren iedere dag voor jouw de mooiste bestemmingen die je met je auto, het vliegtuig of de trein maar ook met een door jouw gekozen andere manier van vervoer kan bereiken, Door de directe samenwerking en onze jarenlange ervaring kennen wij de mooiste plekjes overal ter wereld. Strandvakanties, stedentrips, single reizen, wintersport. Wanneer jij het naar je zin hebt dan zijn wij tevreden, dat is onze zorg.

Keuze uit mooie reizen

Reisknaller heeft veel contacten over de hele wereld, duizenden reizen naar jouw favoriete bestemming, dat is wat wij bieden, hotels waar je met eigen auto of met de door geselecteerde airlines all around the world kan gaan. Een stedentrip in een hip design hotel tot een heerlijke vakantie in een all inclusive resort, een sportieve wintersport vakantie of winterbrekende zomerzon, je vindt het bij reisknaller.nl

Veilig betalen met iDEAL

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal. U betaalt ermee in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank of uw bank app. Dat is betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Als uw bank iDEAL aanbiedt, kunt u er direct mee betalen. U hoeft zich niet te registreren, niets te downloaden en ook geen account aan te maken om met iDEAL te betalen.